Sikeres elektronikus kommunikáció: a profi honlapkészítés trükkjei

Honlapkészítés után jön az igazi feladat. Az eladási gépezet sikerének mérése. Hatékony a weblap, vagy csak emészti az időt?

A látogatókat határozottan motiválni kell rendelésre - a honlapkészítés sohasem fejeződik be. Cikkek a Honlapteszt honlapkészítés weboldalon. Ekképpen változik hatékony értékesítési gépezetté egy honlap. Egy hatékony weboldal akkor is profitot termel, ha a kereskedő éppen valami egészen más dologgal foglalkozik. Akár kedvteléssel is töltheti idejét, miközben a honlap örökösen hozza a vásárlást. Ez a honlapkészítés igazi gyümölcse. Ebben a témában számtalan érdekes tanulmányt fedezhet fel Verdes János Honlapteszt blogján.

Honlapkészítésnél szem előtt kell tartani, hogy a felhasználók mennyi időt szánnak a szöveg hasznosságának megítélésére. Ez rettentően csekély. Ugyanis negyed mp alatt a leendő vásárló döntést hoz, hogy a honlapon olvasottak hasznosak-e vagy sem. Pótolhatatlan egy kiváló honlap. A weblap az elején egy érdekes főcímmel felkelti a potenciális vásárló figyelmét. Mivelhogy felkeltette a címsor leendő vevő érdeklődését, tovább fogja szemlélni a weblap tartalmát. A weblapon lehetőség van azonnali megrendelésre, kapcsolat felvételre e-mailen vagy telefonon keresztül. A cselekvés-központú honlapkészítés válik igazán jövedelmezővé.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-12-11 10:22

 

 
Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése esküvő fotózás fotó esküvő esküvő fotó esküvőfotózás esküvői fotók esküvői képek Esküvőfotózás lakodalmi képek
 ESKÜVŐFOTÓZÁS   I   ESKÜVŐI FOTÓK   I   ESKÜVŐFOTÓZÁS ÁRAK   I   VÉLEMÉNYEK   I   BEMUTATKOZÁS   I   KAPCSOLAT

 
A csoport tagja
Copyright © 2012