Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabadon távozását

Régi gépkocsi megvétele előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számtalan esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szétszerelés nélkül. Hibás részecskeszűrőt korrigálni vagy tisztítani kell. Előbbi irdatlanul borsos költségű, míg utóbbi pénztárcabarát eljárás.

A részecskeszűrő regenerálja önmagát. Viszont ehhez magasabb fordulatszámon kell haladni huzamosabb ideig. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon található még több tanács. A regenerálódás folyamata beindul, a részecskeszűrőben található szennyeződés kiég. A részecskeszűrő problémája általánosságban 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez többségében a kocsi felhasználásától függő. Akik kiváltképp városban használják, hamarabb találkoznak a komplikációval.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-12-25 17:26

 

 
Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése esküvő fotózás fotó esküvő esküvő fotó esküvőfotózás esküvői fotók esküvői képek Esküvőfotózás lakodalmi képek
 ESKÜVŐFOTÓZÁS   I   ESKÜVŐI FOTÓK   I   ESKÜVŐFOTÓZÁS ÁRAK   I   VÉLEMÉNYEK   I   BEMUTATKOZÁS   I   KAPCSOLAT

 
A csoport tagja
Copyright © 2012