A zöld tea jótékony hatása egészséges életünkre

A zöld tea frissítő hatása

Zöld tea - A teafogyasztók körében az erek tágabbnak mutatkoznak, ami szabályosabb véráramlást garantál. A zöld teában lévő vegyületek segítenek a diétában és az erek védelmében. Segíti a vércukor szabályozását, cukorbetegeknek ajánlott a fogyasztása. A zöld tea érrendszer védő szerepköre évek óta jól ismert az orvoslásban.

Mindenki tudja, hogy a zöld tea temérdek antioxidáns vegyületet tartalmaz. De miért is kulcsfontosságú egészségünk védelme szempontjából? Az antioxidánsok testünk egyik elengedhetetlen elemei. A zöld teában lévő nagyon sok antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. Zöld tea tippek a tea.hu weboldalán. A nagy reakcióképességű molekulák megkötésével a zöld tea fogyasztása nagyban megóvja egészségünket. Szervezetünk anyagcseréje során iszonyatosan reakcióképes szabad gyökök keletkeznek. Az orvostudomány mai állásfoglalása szerint ezek a szabad gyökök főleg a daganatos megbetegedésért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek.

Címkék: Zöld tea

Forrás: tea.hu, 2017-02-12 22:16

 

 
Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése esküvő fotózás fotó esküvő esküvő fotó esküvőfotózás esküvői fotók esküvői képek Esküvőfotózás lakodalmi képek
 ESKÜVŐFOTÓZÁS   I   ESKÜVŐI FOTÓK   I   ESKÜVŐFOTÓZÁS ÁRAK   I   VÉLEMÉNYEK   I   BEMUTATKOZÁS   I   KAPCSOLAT

 
A csoport tagja
Copyright © 2012