Hogyan működik az Aquarea T-CAP hőszivattyú?

Aquarea hőszivattyúval a modern fűtés többé nem kivitelezhetetlen álom. Temérdeken azt képzelik, hogy egy hőszivattyú vásárlása iszonyatosan drága. Holott egy kis számítással hamar körvonalazódik, hogy ez mekkora tévedés. Néhány év alatt az idejétmúlt fűtés miatt sokkal többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy korszerű hőszivattyú. Sajátos módon a Panasonic hőszivattyú hidegben is megtartja száz százalékos hatásfokát. Emiatt jóval hamarabb kifizetődik a hőszivattyúba invesztált pénz

Hőszivattyú fűtés - A hőszivattyú tulajdonképp egy inverz konyhai hűtő. Mindenki tudja, hogy a hűtő a szoba meleg levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működése ugyanez. Csak fordítva játszódik le a folyamat. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb helyen. Ennek a folyamatnak az üzemeltetéséhez filléres elektromos áramra van szükség.

A modern Aquarea T-CAP hőszivattyút régebbi fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem szükséges sok százezret pazarolni az Aquarea hőszivattyúk beépítésére. A telepítés a meglévő falfűtéses rendszeren keresztül is megvalósítható. Hőszivattyú hírekért kattintson ide. Nagyon biztonságos használat közben. Mert nem keletkezik káros anyag. Alacsony fenntartási költség jellemző a Panasonic Aquarea hőszivattyúkra.

Aquarea hőszivattyús fűtés telepítése minden esetben kifizetődő. A gázszámla költsége várhatóan 50 százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. Az olcsó fűtés mellett biztosítja a háznak a meleg vizet is. A megtakarított pénz a zsebünkben marad.

Címkék: hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-01-19 14:24

 

 
Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése esküvő fotózás fotó esküvő esküvő fotó esküvőfotózás esküvői fotók esküvői képek Esküvőfotózás lakodalmi képek
 ESKÜVŐFOTÓZÁS   I   ESKÜVŐI FOTÓK   I   ESKÜVŐFOTÓZÁS ÁRAK   I   VÉLEMÉNYEK   I   BEMUTATKOZÁS   I   KAPCSOLAT

 
A csoport tagja
Copyright © 2012