Kivételes online rádió

Létezik egy nem mindennapi online rádió. A Lépés Rádió célja elsőként az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez. Továbbá az online rádióhallgatók sok felkapott felvételt halljanak

Internet rádiók - Az online rádió közösségének kulcsfontosságú, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársait. Fontos céljuk, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádió műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Online rádió tudásbázisért kattintson ide. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint látó kollégáinak.

Rendkívül csodálatos, hogy az online rádióban 20 munkatárs melózik önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Sajnálatos módon Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ennek ellenére van ez így, hogy napjainkban már sok helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek világát.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2016-12-27 16:33

 

 
Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése esküvő fotózás fotó esküvő esküvő fotó esküvőfotózás esküvői fotók esküvői képek Esküvőfotózás lakodalmi képek
 ESKÜVŐFOTÓZÁS   I   ESKÜVŐI FOTÓK   I   ESKÜVŐFOTÓZÁS ÁRAK   I   VÉLEMÉNYEK   I   BEMUTATKOZÁS   I   KAPCSOLAT

 
A csoport tagja
Copyright © 2012