Heti lottó számok

Európa egyik legelterjedtebb össznépi lottója, az EuroJackpot, ami egy országhatárokat nem ismerő, euró alapú lottó, amely esetében a jackpotra adott szokatlanul nagy összeg mellé 11 további nyeremény-kategória is adott.

Az EuroJackpot lottó az 1990-es évek közepén indított EuroMillions lottó modelljén alapul. A lottókat szervezők felismerték, hogy ha egyben kezelik több eltérő nemzet lottószelvényeit és szerencsevadászait, abban az esetben gyakrabban kerülhet sor tényleg óriási nyeremények kifizetésére.

Tehát az EuroJackpot lottót kifejezetten olyan szándékkal fejlesztették ki, hogy egyéb ismert lottóknál többet, gyakrabban és jobb esélyekkel fizessen ki a játékosoknak. Abban az esetben ha bárki helyesen ikszeli be az öt főszámot és a 2 pótszámot, akár kilencven millió euró, de legalább 10 millió euro nyereményben részesül.

És nem is kell rögtön a főnyereményt megnyerni: az EuroJackpot által többféleképpen is milliomos lehet bárki. Az EuroJackpot nem fix nyereményszintekkel működik, hanem az összes eladott lottószelvény beállított százalékában állapítja meg a nyeremények kifizetésének nagyságrendjét, ami magasabb átlagos pénzösszegeket jelent a tippelők számára, különösen abban az esetben, ha rég nem volt jackpot nyertes: a jackot 90 millió euróig növekedhet, ha azt követően sincs nyertes, a nyereményt az alsóbb (11) nyerőosztályok között osztják szét.

Honlapunkon fellelhetők az EuroJackpot esetén a legutóbbi nyertes számok, nyeremények és statisztikai érdekességek a megszokott heti számhúzást követően: pénteken.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-07-01 10:21

 

 
Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése esküvő fotózás fotó esküvő esküvő fotó esküvőfotózás esküvői fotók esküvői képek Esküvőfotózás lakodalmi képek
 ESKÜVŐFOTÓZÁS   I   ESKÜVŐI FOTÓK   I   ESKÜVŐFOTÓZÁS ÁRAK   I   VÉLEMÉNYEK   I   BEMUTATKOZÁS   I   KAPCSOLAT

 
A csoport tagja
Copyright © 2012