Aktuális lottó nyerőszámok

Mindannyian ismerjük a régóta kipróbálható papíralapú magyarországi lottójátékokat. És az aktuális lottó nyerőszámokat és nyereményeket?

Weboldalunkon megtalálhatók az Ötös lottó, a Hatoslottó, és a Skandi lottó esetén a legutóbbi nyertes számok, nyeremények és statisztikák a megszokott heti számhúzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Ellenőrizheted, hogy a fix számaiddal milyen találatokat értél volna el az eddigi Ötöslottó, Hatos lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a gömbből kihúzott lottószámok milyen gyakran bukkantak eddig fel a kiválasztott lottó történelme alatt a meghatározott évjárat, vagy az utolsó jackpot óta eltelt időszakban.
Amennyiben most sem Te sem más nem nyert, akkor a várható nyeremények értékét és halmozódási folyamatát is megtekintheted.
Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó tipp-játékunkban megmutatkozik, hogy hétről hétre melyek a tippelők által választott gyakran előforduló nyerőszámok és azok milyen eredménnyel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi számsorsolásokon.

Ha van gondolatod a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kapcsolódó vélelmezett manipulációról, akkor egy nyílt fórum segítségével könnyedén megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő gondolatokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-06-05 08:50

 

 
Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése esküvő fotózás fotó esküvő esküvő fotó esküvőfotózás esküvői fotók esküvői képek Esküvőfotózás lakodalmi képek
 ESKÜVŐFOTÓZÁS   I   ESKÜVŐI FOTÓK   I   ESKÜVŐFOTÓZÁS ÁRAK   I   VÉLEMÉNYEK   I   BEMUTATKOZÁS   I   KAPCSOLAT

 
A csoport tagja
Copyright © 2012