A honlapok hazai helyzete Verdes János weboldal készítő szakember szerint

Hazánkban az ügyfél teremtő weboldal készítés gyerekcipőben jár. Tömegesen készülnek olyan honlapok, amelyek szinte semmilyen hatással sincsenek az adott cég profitjára. Az ilyen weboldalak gyakran csak az időt, energiát emésztik meghatározó nyereség nélkül. Az esemény oka Verdes János weboldal készítő szakember szerint az oktatás: komolyak a hiányosságok, és rossz célközönségnek szólnak a témában kapható oktatási anyagok.

A weboldal készítés során szinte mindig félvállról veszik a weblap igazi szerepét. Verdes János véleménye szerint a honlap egy eszköz a vállalkozók ügyfél növelő arzenáljában. Erről részletesebb ismertető Verdes János weboldalán található. A vállalati weblap készítésének a célja elsősorban a potenciális vevők megtalálása és megszólítása. Ennek a módja Verdes János szerint teljes mértékben hiányzik a mai oktatási rendszerből. A diákoknak ma már kötelező tananyag a honlapkészítés. Az iskolai órákban tanulják a HTML készítés szabályait. Főiskolán és egyetemen PHP, MySQL programozást tanítanak, ami a mai kor dinamikus weboldalainak pótolhatatlan alkotó elemei.

Programozásban kiváló szakembereket gyárt az oktatás. Ezek a web mesterek rendszerint a programozáson túl nem látják és nem is láthatják a valódi célt. Ugyanis az ő teendőjük csupán a programkód kivitelezése, nem az ügyfél szerzés. A webmesterek szempontjából műalkotás egy olyan weblap, amiben nincs programozási hiba még akkor is, ha az elkészült program semmilyen hatással sincs a megrendelő profitjára. Verdes János honlapján azt nyilatkozta, hogy világhírű a magyarok a zseniális problémamegoldó képessége. Temérdek multinacionális informatikai óriáscég szerződtet magyar származású programozókat Amerikában és Európában egyaránt.

Verdes János véleménye szerint a gondot nem az informatikai, hanem a vállalkozókat érintő oktatásban található számottevő hiányosságok jelentik. A vállalkozókat senki sem készíti fel arra, hogy milyen álláspontok alapján készíttesse el weblapját egy webmesterrel. Verdes János szerint a a honlap tulajdonosának szükségtelen HTML, JavaScript, JQuery, CSS, MySQL honlapkészítő nyelvek ismerete. Ez a webmester feladata. A vállalkozónak azonban első számú feladata és felelőssége, hogy a webmester tudását miként használja fel a cégében.

Forrás: seozseni.hu, 2016-04-02 17:01

 

 
Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése Esküvői fotó esküvők fotózása ESKÜVŐ esküvő fotó Lakodalmi fotók ESKÜVŐFOTÓZÁS esküvő esküvői FOTÓ szolgáltatás Profi esküvői fotók készítése esküvő fotózás fotó esküvő esküvő fotó esküvőfotózás esküvői fotók esküvői képek Esküvőfotózás lakodalmi képek
 ESKÜVŐFOTÓZÁS   I   ESKÜVŐI FOTÓK   I   ESKÜVŐFOTÓZÁS ÁRAK   I   VÉLEMÉNYEK   I   BEMUTATKOZÁS   I   KAPCSOLAT

 
A csoport tagja
Copyright © 2012